Over Schakels naar Werk

PDF

De website Schakels naar Werk biedt een overzicht van het Nederlandstalig aanbod van beroepsopleidingen, inschakelings- en werkervaringsprojecten en begeleiding naar werk in het Brussels gewest. Het aanbod op deze website is bedoeld voor werkzoekenden die ingeschreven zijn als werkzoekende bij Actiris (en/of de VDAB) of voor leerplichtigen die leren en werken willen combineren.

Je kan zoeken naar een aanbod (een opleiding, werkervaringsproject, cursus Nederlands, enz.) of naar organisaties die een aanbod hebben voor werkzoekenden.

Onder de naam ‘Schakels naar Werk’ verschijnt er ook jaarlijks een gedrukte brochure.
 

Brochure

De A4-brochure ‘Schakels naar Werk’ geeft een beknopt overzicht van de organisaties in het Brussels gewest die een Nederlandstalig aanbod hebben van begeleiding, beroepsopleidingen of werkervaringsprojecten voor werkzoekenden. Deze brochure wordt jaarlijks geactualiseerd.

Je kan de editie van 2017 downloaden via onderstaande afbeelding of een gratis gedrukt exemplaar aanvragen bij Tracé Brussel via mail: info@tracebrussel.be of telefonisch op het nummer: 02 511 99 72. Bestellingen van 3 exemplaren of meer kan je afhalen op de Antwerpselaan 26, 1000 Brussel.