Over Schakels naar Werk

PDF

De website Schakels naar Werk biedt een overzicht van Nederlandstalige organisaties met een aanbod van beroepsopleidingen, inschakelings- en werkervaringsprojecten en begeleiding naar werk in het Brussels gewest. Het is bedoeld voor werkzoekenden die ingeschreven zijn als werkzoekende bij Actiris (en/of de VDAB) of voor leerplichtigen die leren en werken willen combineren.

Je kan zoeken  naar organisaties die een aanbod hebben voor werkzoekenden. Omwille van een aantal IT-problemen is het aanbod (een opleiding, werkervaringsproject, cursus Nederlands, enz.) tijdelijk niet beschikbaar. Onder de naam ‘Schakels naar Werk’ verschijnt er ook jaarlijks een gedrukte brochure. Via onderstaande link kan daar wel een algemeen overzicht van het aanbod digitaal geraadpleegd worden.
 

Brochure

De A4-brochure ‘Schakels naar Werk’ geeft een beknopt overzicht van de organisaties in het Brussels gewest die een Nederlandstalig aanbod hebben van begeleiding, beroepsopleidingen of werkervaringsprojecten voor werkzoekenden. Deze brochure wordt jaarlijks geactualiseerd.

Je kan de editie van 2019 downloaden via onderstaande afbeelding of een gratis gedrukt exemplaar aanvragen bij Tracé Brussel via mail: info@tracebrussel.be of telefonisch op het nummer: 02 511 99 72. Bestellingen van 3 exemplaren of meer kan je afhalen op de Antwerpselaan 26, 1000 Brussel.