Aanbod

PDF

Beroepsopleiding:

Java EE-Developer

Doel

Competenties verwerven voor tewerkstelling als JAVA-programmeur, Java analyst, Java EE developer/architect, Software developer Java, Database developer, Web developer.

Wat

VDAB-erkende en arbeidsmarktgerichte opleiding waarin je leert programmeren in de taal Java. En kennis maakt met database systemen, webservers en de analyse en ontwikkeling in JAVA EE + Entreprise-application frameworks (Spring-Hibernate).
De opleiding bevat naast theorie ook heel wat praktijk. Zo word je klaargestoomd om het beroep van informaticus te kunnen uitoefenen. Je krijgt een brede basis van informaticavakken en gaat dieper in op het programmeren. Je leert applicaties ontwikkelen in minstens één programmeertaal.
Je leert object georiënteerd programmeren. Je leert database systemen ontwerpen en gebruiken. Je leert softwaresystemen te realiseren van ontwerp tot implementatie. Je maakt gebruik van ontwerptechnieken en frameworks. Naast de theorie krijg je praktijkopdrachten. Je sluit de opleiding af met een eindproject.
Je doorloopt de opleiding in klassikaal verband.

Inschrijven en meer info via:
http://www.intecbrussel.be/Werkzoekende/WerkzoekendeHome/JavaEEDeveloper.aspx

Type aanbod
Opleiding > Beroepsopleiding
Sector
ICT
Certificaten
 • VDAB-certificaat
 • Oracle-certificaat
Doelpubliek
Werkzoekenden
Deelnemersvoorwaarden
 • Geen specifieke voorwaarden
 • Kennis Nederlands
  B1 Threshold 4 (2.4 behaald)
  Duurtijd

  1 jaar + 6 weken stage

  Laatste update op: 10-06-2015

  Verstuur deze informatie naar een vriend