Aanbod

PDF

Opleiding volwassenenonderwijs:

Uitbener / slagersgast

Doel

Competenties verwerven voor tewerkstelling in slagerij en vleesverwerking, ambachtelijk en industrieel.

Wat

VDAB-erkende onderwijsopleiding. Programma-onderdelen: uitsnijden en uitbenen kalf, rund, varken, schaap, winkelklaar maken van vers vlees, verkoopbare gerechten, bereiden van vers vlees. Stage (4 weken) en sollicitatiebegeleiding.

Type aanbod
Opleiding > Opleiding volwassenenonderwijs
Sector
Horeca & voeding
Certificaten
  • Onderwijscertificaat, -diploma
  • VDAB-certificaat
Doelpubliek
Werkzoekenden
Deelnemersvoorwaarden

Als je deze opleiding wil volgen bij CVO COOVI, moet je eerst deelnemen aan de screening voeding bij JES vzw.

Meer info over de 'screening voeding'

Kennis Nederlands
goede basiskennis (1.2 behaald / Waystage)
Duurtijd
16 weken (inclusief 4 weken stage), 35 u. / week

Verstuur deze informatie naar een vriend