Aanbod

PDF

Vooropleiding:

Snack- en tearoommedewerker

Doel

Competenties verwerven in zaal-en keukentechnieken als voorbereiding op een job als snack-en tearoommedewerker.

Wat

Aan de hand van theorie- en praktijklessen, groepsdiscussies en bezoeken krijgen de cursisten een beeld van en worden ze voorbereid op een job als snack- en tearoommedewerker. Daarnaast wordt er gewerkt aan het aanleren van algemene arbeidsattitudes, sociale vaardigheden en sleutelvaardigheden. De opleiding gebeurt in eenvoudig Nederlands, met ook rekenles en sollicitatietraining. Aan het einde is er 4 weken stage voorzien.

Type aanbod
Opleiding > Vooropleiding
Sector
Horeca & voeding
Certificaten
Geen certificaat
Doelpubliek
  • Werkzoekenden
  • Jongeren t.e.m. 30 jaar
Deelnemersvoorwaarden
  • 18-35 jaar
  • Kennis Nederlands
    basiskennis (1.1 behaald / Breakthrough)
    Duurtijd
    15 weken (30 u. / week), inclusief 4 weken stage

    Verstuur deze informatie naar een vriend