Aanbod

PDF

Werkervaring:

Polyvalent zaal- en keukenmedewerker

Doel

Werkervaring opdoen in een sociaal restaurant, cafetaria of taverne, als voorbereiding op tewerkstelling in de horecasector.

Wat

Werkervaring als polyvalent zaal- en keukenmedewerker in 1 van de 4 sociale horecazaken van eat vzw: Elan, Ter Linden, Café ABC en Nic-Nac. Al doende de job leren in de keuken en in de zaal, cateringopdrachten enzovoort, aangevuld met opleiding op maat zoals o.a. Nederlands op de werkvloer.

Type aanbod
Werkervaring
Sector
Horeca & voeding
Certificaten
Geen certificaat
Doelpubliek
Werkzoekenden
Deelnemersvoorwaarden
  • DSP
  • Vlaamse GESCO
  • Art. 60
  • Kennis Nederlands
    - geen of zeer beperkte kennis -
    Duurtijd
    Max. 2 jaar (DSP, art. 60); Max. 4 jaar (Vlaamse Gesco)

    Laatste update op: 03-06-2016

    Verstuur deze informatie naar een vriend