Aanbod

PDF

Opleiding volwassenenonderwijs:

Kok / traiteurkok

Doel

Competenties verwerven voor tewerkstelling als kok/traiteurkok

Wat

VDAB-erkende onderwijsopleiding. Programma-onderdelen: visgerechten, vleesgerechten, onthaal en omgang met gasten, interactie zaal keuken, koude en warme buffetten, traiteurkeuken, recepties en ontvangsten. Stage (4 weken) en sollicitatiebegeleiding.

Type aanbod
Opleiding > Opleiding volwassenenonderwijs
Sector
Horeca & voeding
Certificaten
  • Onderwijscertificaat, -diploma
  • VDAB-certificaat
Doelpubliek
Werkzoekenden
Deelnemersvoorwaarden

Als je deze opleiding wil volgen bij CVO COOVI, moet je eerst deelnemen aan de screening voeding bij JES vzw.

Meer info over de 'screening voeding'

Kennis Nederlands
(1)
Duurtijd
16 weken (inclusief 4 weken stage), 35 u. / week

Verstuur deze informatie naar een vriend