Aanbod

PDF

Onderwijs (15-25 jaar) - Leren & Werken:

Keukenmedewerker/hulpkok

Doel

Wanneer de jongeren hun leer-werktraject succesvol beëindigen, kunnen ze een diploma of (studie-)getuigschrift secundair onderwijs, een (deel-)certificaat en/of een getuigschrift bedrijfsbeheer behalen.

Wat

Experimenteer je graag met groenten,fruit, vis- en vleesgerechten?

Verwen je graag anderen door lekker te koken?

Zijn potten en pannen je niet vreemd, werk je graag in teamverband?

Wil je rekening houden met de hygiëne voorschriften,veiligheid en moderne keukenuitrusting?

Maak dan je droom waar met de opleiding keukenmedewerker of hulpkok!

Als keukenmedewerker kan je werken in een grootkeuken en verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van bepaalde opdrachten zoals het onderhoud of voor het versnijden en bereiden van groenten en dagschotels.

Als hulpkok krijg je de nodige kennis mee om ook te kunnen meedraaien op het gastronomisch gebied. Wil je nog verder je vaardigheden ontwikkelen, dan zal je nadien moeten kiezen voor de opleiding kok.

Type aanbod
  • Opleiding > Onderwijs (15-25 jaar) - Leren & Werken
  • Werkervaring
Sector
Horeca & voeding
Certificaten
Onderwijscertificaat, -diploma
Doelpubliek
  • Werkzoekenden
  • Jongeren t.e.m. 30 jaar
Deelnemersvoorwaarden
  • Indien 15 jaar oud, moet je de twee eerste jaren van de eerste graad secundair onderwijs gevolgd hebben.
  • 15-25 jaar
  • Startbaan
  • Kennis Nederlands
    - geen of zeer beperkte kennis -
    Duurtijd
    Afhankelijk van de voorkennis en de beoogde kwalificaties.

    Verstuur deze informatie naar een vriend