Aanbod

PDF

Beroepsopleiding:

Keuken- of zaalmedewerker

Doel

Verwerven van basistechnieken keuken en zaal. Dit als voorbereiding op tewerkstelling in de horeca (grootkeuken, hulpkok, hulpkelner) of om sterker te staan bij het solliciteren. Verwerven van een gezonde arbeidshouding: werkritme, nauwkeurigheid, samenwerking, stiptheid.

Wat

VDAB-erkende opleiding. Zaal: zaal klaarzetten, opdienen en afruimen, bestellingen opnemen, omgaan met klanten. Keuken: leren snacks, soepen en hoofdschotels maken. Menuleer: warenkennis en voedingsleer. Gebruik en onderhoud van keukenapparaten. Rekenen en budgetteren in de horeca.

Type aanbod
Opleiding > Beroepsopleiding
Sector
Horeca & voeding
Certificaten
VDAB-certificaat
Doelpubliek
Werkzoekenden
Deelnemersvoorwaarden
  • Geen specifieke voorwaarden
  • Kennis Nederlands
    basiskennis (1.1 behaald / Breakthrough)
    Duurtijd
    8 maanden, 30,4 u. / week

    Verstuur deze informatie naar een vriend