Aanbod

PDF

Onderwijs (15-25 jaar) - Leren & Werken:

Keuken (keukenmedewerker)

Doel

Wanneer de jongeren hun leer-werktraject succesvol beëindigen, kunnen ze een diploma of (studie-)getuigschrift secundair onderwijs, een (deel-)certificaat en/of een getuigschrift bedrijfsbeheer behalen.

Wat

Je leert de instructies van de verantwoordelijke opvolgen, voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) uitvoeren en de vaat doen. Je leert ingrediënten tot basisbereidingen binnen een keuken verwerken door de basiskooktechnieken van stoven, koken, bakken en blancheren toe te passen.

De opleiding Keukenmedewerker bestaat uit 2 modules:

• Initiatie keuken

• Keukentechnieken

Type aanbod
  • Opleiding > Onderwijs (15-25 jaar) - Leren & Werken
  • Werkervaring
Sector
Horeca & voeding
Certificaten
Onderwijscertificaat, -diploma
Doelpubliek
  • Werkzoekenden
  • Jongeren t.e.m. 30 jaar
Deelnemersvoorwaarden
  • Indien 15 jaar oud, moet je de twee eerste jaren van de eerste graad secundair onderwijs gevolgd hebben.
  • 15-25 jaar
  • Startbaan
  • Kennis Nederlands
    - geen of zeer beperkte kennis -
    Duurtijd
    Afhankelijk van de voorkennis en de beoogde kwalificaties.

    Meer informatie over "Onderwijs (15-25 jaar) - Leren & Werken: Keuken (keukenmedewerker)" op http://www.clwcastor.be/keuken.

    Laatste update op: 05-01-2014

    Verstuur deze informatie naar een vriend