Aanbod

PDF

Onderwijs (15-25 jaar) - Leren & Werken:

Keuken (hulpkok)

Doel

Wanneer de jongeren hun leer-werktraject succesvol beëindigen, kunnen ze een diploma of (studie-)getuigschrift secundair onderwijs, een (deel-)certificaat en/of een getuigschrift bedrijfsbeheer behalen.

Wat

Je leert de basiskooktechnieken en het voorbereidend werk (mise-en-place) voor warme en koude keukenbereidingen. Je leert voedingsmiddelen voor de keuken bestellen en ontvangen, keukenactiviteiten organiseren en opvolgen en instructies geven aan keukenmedewerker.

De opleiding Hulpkok bestaat uit 5 modules :

• Initiatie keuken

• Keukenprocessen

• Keukentechnieken

• Koude keukenbereidingen

• Warme keukenbereidingen

Type aanbod
  • Opleiding > Onderwijs (15-25 jaar) - Leren & Werken
  • Werkervaring
Sector
Horeca & voeding
Certificaten
Onderwijscertificaat, -diploma
Doelpubliek
  • Werkzoekenden
  • Jongeren t.e.m. 30 jaar
Deelnemersvoorwaarden
  • Indien 15 jaar oud, moet je de twee eerste jaren van de eerste graad secundair onderwijs gevolgd hebben.
  • 15-25 jaar
  • Startbaan
  • Kennis Nederlands
    - geen of zeer beperkte kennis -
    Duurtijd
    Afhankelijk van de voorkennis en de beoogde kwalificaties.

    Verstuur deze informatie naar een vriend